Nyt år – nye mål

Ville have skrevet et indlæg i løbet af julen, men da jeg som sædvanlig endte med at få fyldt kalenderen med aftaler blev det ved tanken. Jeg var et par dage efter jul en tur på vægten, og jeg blev både glad og overrasket over, at jeg kun havde taget 200 gram på. Havde regnet med at det ville være meget værre, taget i betragtning hvor lidt jeg har tænkt over kalorier og vægttab i julen. Må dog indrømme at jeg alligevel har nydt min juleferie lidt for meget, og vægten i dag ser helt anderledes ud. Så nu er der alligevel et par kilo der skal smides. Jeg har været lidt for meget i byen, og har ikke tænkt over kost eller træning. Det har faktisk været dejligt at give helt slip for en tid, men jeg ved også at det lige tager nogle dage at vende tilbage til de sunde vaner 🙂 Og det bliver således min første opgave her i 2015; at fokusere på kost og træning igen. Jeg glæder mig. Savner at komme afsted til Crossfit, og glæder mig til at få min træningsmakker Camilla tilbage fra juleferie.

Jeg vil ikke skrive et langt indlæg med et tilbageblik og nytårsforsæt. Der er sket så meget med mig det sidste år, at jeg slet ikke tror det kan skrives ned, så det vil jeg slet ikke kede jer med. Jeg vil hellere se frem, og fokusere på at der skal ske endnu mere med mig i 2015! For mig er det ikke nok at tabe 16 kilo på et år. I sommerferien stod vægten fuldstændig stille, da jeg tillod mig selv et frirum, men det var jo netop også derfor jeg begyndte til Crossfit i oktober. Jeg var på vej tilbage i de dårlige vaner. Derfor er det også vigtigt, at jeg efter en tiltrængt ferie vender tilbage til fokus på kost og træning. Jeg er slet ikke i tvivl om at næste uge bliver den sværeste, for jeg har spist alt for meget sukker og stivelse i ferien, så jeg skal lige på ‘afvænning’ den næste uges tid. Det overrasker mig, at der skal meget lidt til, før kroppen skriger på stivelse og sukker igen efter nogle dage uden fokus. Normalt begrænser jeg mit indtag af stivelse og sukker så meget så muligt, og det fungerer godt. Men ligeså snart jeg tillader mig selv at spise det, vil kroppen have mere. Så når jeg ser tilbage på ferien, så var det en dårlig beslutning at tillade mig selv at spise som det passede mig, når jeg ved, at jeg ingen stopklods har, når kroppen først har vænnet sig til at få stivelse og/eller sukker hver dag. Jeg fortryder dog ikke, for det er vigtigt for mig, at jeg ikke bliver fanatisk. Jeg vil stadig gerne være i stand til at kunne synde i perioder, så længe jeg vender tilbage til min nye sunde livsstil efterfølgende. Fremover vil jeg dog nok ikke lade mig selv synde SÅ mange dage i træk, men lidt vin eller slik en fredag aften skal der være plads til engang imellem.

Det føles som om mine muskler er forsvundet, min mave er oppustet og min krop er slasket. Hader den følelse. Men selvom jeg hader følelsen, så forsikrer den mig også bare om, at jeg stadig er på rette spor. Den ‘gamle’ Ida hadede sin krop, men gjorde aldrig noget ved det. Den ‘nye’ Ida kan ikke vente med at slæbe sin slaskede krop til træning, så jeg kan få bekæmpet følelsen af flygtende muskler. Så ligeså skønt det har været at holde pause, ligeså skønt bliver det at komme i gang igen. Det bliver spændende at se, hvilket vægttab jeg kan opnå i år. Jeg har intet bud. Jeg ved bare at jeg stadig er topmotiveret til at forvandle min krop fra fedt til fit.

Highfive!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/25a/78949233/files/2015/01/img_0176.png

Reklamer

One thought on “Nyt år – nye mål

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s