Hoftestivhed, arme som tyrannosaurus rex og plus size dilemma

Der er sket meget siden mit sidste indlæg. Jeg er vist faldet lidt af på den med at få skrevet indlæg her. Oh well… Intet nyt er vel godt nyt? ☺️ Som jeg skrev sidst, så skulle jeg lave Crossfit Open 15.3 om, da vores instruktør havde angivet for mange kilo. Derfor tog jeg workouten igen, denne gang med en 4 kg wallball i stedet for 6 kg. Og det gik MEGET bedre. Første gang jeg lavede den fik jeg kun 280 gentagelser, hvorimod jeg i anden omgang fik 510 gentagelser. Så det må man sige er en væsentlig forbedring 💪 Til gengæld skete der det uheldige, at jeg på vej ned i en squat mærker et lille smæld i hoften. Not good. Min første tanke var; “Åh nej, nu er din gamle tykke hofte gået i stykker – perfect!” Men eftersom jeg ikke mærkede smerter, så fortsatte jeg workouten. Det resulterede så i, at jeg ikke kunne gå om tirsdagen. Og så skal jeg love for at der var smerter i den gamle hofte! Jeg gik, no kidding, som om jeg havde skidt i bukserne. Sexet. Jeg kunne ikke bøje særlig meget i hoften eller få benet frem. Men hvem har også brug for at kunne gå? INGEN!

Så som enhver gammel kone ville gøre, smurte jeg mig ind i 7 liter tigerbalsam, og fyrede op for varmepuden. Kunne ikke engang spille badminton. Heldigvis var det allerede bedre onsdag, og jeg fandt ud af, at en del af smerterne havde været ømhed i musklerne. Der er intet at mærke nu udover at jeg føler mig lidt stiv når jeg squatter – altså stiv i hoften 😉 I fredags gennemførte jeg den anden sidste CrossFit Open, og det gik også bedre en forventet. Min målsætning var at nå 20 gentagelser, men jeg nåede 27. Så kunne kun være tilfreds bagefter. Det hjalp lidt på ærgelsen over ikke at kunne træne tirsdag og onsdag.

Jeg har længe været træt af, at mine arme opfører sig som udkogt spaghetti til CrossFit. Mine ben er som sådan stærke nok, men det er også klart, når de i flere år har skulle bære rundt på en masse ekstra junk in the trunk. Jeg er bare ikke så vild med at ligge der på gulvet og orme mig op i push-ups (lavet på knæ selvfølgelig). Som jeg ligger der og forsøger at spænde op i min ikke-eksisterende core (ja, det er et fancy ord for mave) føler jeg mig lidt som en tyrannosaurus rex. Tung og bred i bunden, men med små vattede arme. Nu skal det være slut!

Derfor kontaktede jeg sidste uge Torben Keller, som er tidligere bokser, personlig træner og instruktør i CrossFit by The Mill. Egentlig ville jeg helst have et personligt træningsforløb med ham, men det er økonomien ikke til. Derfor har jeg i stedet for fået lagt et træningsprogram, som jeg skal følge den næste måned. Heldigvis for mig, så er min træningsmakker Camilla også med på ideen, og fra på mandag vil vi bruge den næste måned på at blive stærkere. Det glæder jeg mig virkelig til at komme i gang med. Så sent som i dag måtte jeg droppe øvelser i workouten, fordi jeg ikke var stærk nok til at gennemføre den.

Nu til et andet, og faktisk ret sjovt emne. For et par uger siden så jeg at et dansk sportsmærke søgte Plus Size modeller. Jeg skrev til dem, fordi jeg tænkte, at det kunne være meget sjovt at få taget nogle pæne billeder. Og de vil gerne bruge mig som deres model til et par photoshoots! Haha, med en krop som min, så har jeg øjensynligt ikke regnet med at skulle være model EVER! Selv ikke når jeg kommer i mål med mit vægttab kommer jeg i nærheden af modelmål – nærmere 44 km løs hud og hængepatter 🙈 Men må jo tage det som et kæmpe kompliment når de skriver til mig, at jeg ser ud til at være til den lille side. Det er jeg alligevel aldrig blevet beskyldt for. Photoshootet ligger i juni, så hvis jeg siger ja, så skal jeg sætte mit vægttab lidt på pause. De ser gerne at jeg dukker op til photoshoot sådan som jeg ser ud nu, da de skal stå inde for at jeg er plus size. Klart nok kan man sige. Det er en vanvittig fed once in a lifetime opportunity, men samtidig er jeg i tvivl om jeg skal sætte mit vægttab på pause… Så jeg har gjort det eneste rigtige; jeg har spurgt Mads & Monopolet på P3 😜  Jeg skal være med i lørdagens program, hvor jeg får svar på mit dilemma. Spændende!

Det må være nok for i dag

Highfive,

Ida

Reklamer

One thought on “Hoftestivhed, arme som tyrannosaurus rex og plus size dilemma

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s