C9 – dag 01

Hvad er C9?

Først lige lidt baggrundsviden om C9 programmet inden jeg skriver, hvordan første dag er gået. Change 9 varer ni dage, og er et program der har til formål at kickstarte en vægttabsrejse. Derefter kan man vælge at fortsætte på F1 og F2, men det har jeg endnu ikke besluttet mig for om jeg vil. Jeg synes programmet virker let og overskueligt, eftersom alt er med i pakken, og der følger en lille overskuelig vejledning med.

C9 2

Den pakke jeg fik udleveret af Janne, indeholder:

  • 2 x Forever Gel Original: Aloe Vera i flydende form. Konsistensen er ikke gel-agtig selvom navnet kunne antyde det.
  • 1 x Forever Ultra: Måltidserstatning i pulverform med smag af vanille.
  • 1 x Forever Fiber: Små pakninger med fiber i pulverform, som kan opløses i kaffe eller vand.
  • 1 x Forever Therm: Kosttilskud med otte vitaminer. Mindsker træthed og sætter forbrændingen i vejret.
  • 1 x håndbog med vejledning
  • 1 x målebånd

I håndbogen kan jeg læse alt om, hvad jeg bør spise og drikke i løbet af de ni dage. Der findes også forskellige opskrifter på bl.a. shakes. Derudover er det rart at der er mulighed for afkrydsning og noter, ligesom jeg kan notere min vægt og mål i cm.

C9 1

Så er jeg i gang med C9

De to første dage på C9 er de hårdeste, da de er stort set fastende dage. De første to dage er 1 Forever Ultra shake det eneste reelle måltid jeg får i løbet af dagen. Den skal drikkes til middag. Derudover må jeg spise lidt fra ‘den frie liste’, som er udvalgte grøntsager og frugt, der må spises i moderate mængder.

Kl. 09

50 ml vand. 30 ml aloe vera gel. Adr! Det smager virkelig ikke godt. Jeg valgte at tage det som en shot, men det tror jeg ikke jeg gør igen. Det gel jeg skal have i løbet af dagen har jeg blandet med sukkerfri saftevand, og håber at det hjælper lidt på smagen 🙂

Kl. 10.30

Den første sult meldte sig. Jeg ved dog godt, at det blot er mere vane end reelt sult, så det går hurtigt over. Et stort glas vand (260 ml)  og lidt blomkål hjalp virkelig godt.

Kl. 11.30

Sulten er ikke overvældende endnu. Skal blot lige vænne mig til det tror jeg. Min hjerne siger jeg er sulten. Tager en kop kaffe med min fiber blandet i. Man kan ikke smage fiberen i kaffen, og konsistensen af kaffen er det samme – heldigvis. Drikker igen et stort glas vand (260 ml), og glæder mig til at ‘drikke’ min frokost om en times tid.

12.30

Til middag var sulten stadig ikke helt stor, men jeg glædede mig alligevel til at få lidt i maven. Jeg blandede vanilleshaken med 3 dl mandelmælk, og det smagte overraskende godt. Normalt kan jeg ikke lide at drikke hverken NUPO eller proteinshakes, da jeg synes smagen er kunstig, men den her kunne jeg faktisk godt lide. Tror jeg vil prøve at blande med 1,5 dl mandelmælk og 1,5 dl almindeligt mælk i morgen, da konsistensen var ret tyk i dag. Jeg drak mine 30 ml Aloe Vera Gel i en halv liter saftevand, og kunne dermed slet ikke smage at der var gel i. Hurraaa! Så skal jeg nok komme igennem alt det gel 🙂 Shaken og saftevandet mætter overraskende meget. Nu er jeg bare spændt på, hvor længe jeg er mæt 😛

Kl. 14.45

Den shake jeg fik til middag mætter endnu, og det overrasker mig virkelig. Inden længe skal jeg til badminton et par timer. Så går tiden med det 🙂 Plejer ikke være sulten efter træning, men nu får vi se. Den helt store test kommer i aften, hvor jeg skal i biografen.

Kl. 17

Efter badminton ramte sulten mig lidt må jeg indrømme. Jeg skyndte mig at spise et lille æble lige efter for at få blodsukkeret stabilt. Handlede lige efter badminton, og det var sgu lidt hårdt at gå blandt alverdens fristelser med rumlende mave. Æblet hjalp dog efter et kvarters tid.

Kl. 19

Drak en halv liter saftevand med 30 ml Aloe Vera. Sulten er lidt slem nu… Og jeg skal i biografen om en time. Jeg har dog pakket en håndfuld vindruer og noget vand.

Kl. 21

Det var en udfordring at være i biografen, da jeg er vant til at snacke den lidt der i mørket 🙂 Jeg blev dog også opmærksom på, hvor meget af min sukker- og madtrang der egentlig bare skyldes vane. Da jeg begyndte at koncentrere mig om filmen frem for de manglende popcorn gik det fint.

Kl. 23.30

Efter filmen var slut kunne jeg godt mærke at mit blodsukker var ret lavt. Heldigvis skulle jeg bare hjem i seng, men må indrømme jeg var liiiidt gnaven.

Konklusion

Jeg er overrasket over, hvor let jeg kom igennem dagen. Derfor er jeg også overbevist om, at jeg sagtens kan klare en dag mere. Når de to første dage er gået, så må jeg begynde at spise aftensmad. Glæder mig allerede lidt til at få noget at tygge på…

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s